Başkan Yardımcısı Lütfi Barut’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, birlik ve beraberliğin olmadığı yerde hiçbir şeyin olmayacağını dile getirdi.
Emekliler olarak nereye gitseler kapıların sonuna kadar açıldığını söyleyen Kınıklı,  her yerde saygı ve sevgi gördüklerini anlattı.
Üye sayısının 1080’den 12 bine çıktığını ve hedeflerinin 20 bin oyduğunu belirten Hıdır Kınıklı, dernekten maaş almadığını ve amacının emeklilere hizmet etmek olduğunu dile getirdi.
Rekabetsiz ortamda ışık olmayacağını kaydeden Kınıklı, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi’yi kutlayarak “Esnafın bitmemesi için çabalıyorsunuz bu konuda sizlere teşekkür ediyorum. Bir bahçedeki iki gülden biri oldunuz” dedi.
Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi de konuşmasında kooperatif olarak hiçbir kurumla sorunlarının olmadığını dile getirdi. Hizmet için çalıştıklarını ve esnafa destek olmak istediklerini anlatan Çerikçi, “Yaşlılarımız eli öpülesi insanlar yaşlısını bilmeyen bir toplum muvaffak olamaz. Öncelikle atalarımızı bilmemiz gerek. Büyüklerimizin hepsinden Allah razı olsun . Emeklilerimiz içinde konut projesini bekleyen çok sayıda insanımız var bizlerin de yardımı dokunursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
(Erkan BAYATLI)
 
Editör: TE Bilisim