Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u TBMM’de ziyaret ettiler.
Esnafın, memleketin bel kemiğini oluşturduğunu söyleyen Uslu, “Esnafımızı ayakta tutmak, gelişmesine, büyümesine katkıda bulunmak için gereken desteği vermeye her zaman hazırız. Olabilirlik çerçevesinde geliştireceğiniz projelerin hayata geçmesi için kurumlar nezdinde desteklerimiz sürecektir. Küçük ve orta ölçekli esnafa yönelik maliyetleri düşürecek çalışmalar yapılması piyasada var olmak için önemli bir adımı oluşturuyor” dedi.
Milletvekili Ceritoğlu Kurt ise, “Hükümet olarak büyüme ve gelişmeyle birlikte oluşabilecek esnaf ve sanatkârın sorunlarının çözümü için gerekli önlemleri alıyoruz. Esnaf ve sanatkârın da yeniliklere, gelişmeye ayak uydurması gerekir. Burada da birlik olarak sizin yönlendirme yapmanız bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim