1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 190. kuruluş yıldönümünü kutladığını hatırlatan Tüm Bel Sen üyeleri, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat’ı da ziyaret ederek haftalarını kutladılar.
Aynı zamanda Zabıta olarak görev yapan Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Nevzat Veldet ziyarette yaptığı açıklamada “Toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza düzenli bir yaşam alanı oluşturmaya gayret içinde olan Zabıta Teşkilatı Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmekte özveriyle görev yapmaktadır. Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Zabıta Teşkilatı birçok olumsuzluğa rağmen vatandaşlara hizmet vermektedir.
Onların işini kolaylaştırmak ise esnaf ve vatandaşlarımızın elindedir. Daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir Çorum için lütfen Zabıta personelimize çalışmalarında yardımcı olalım. Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Mustafa Kanat da sendika yöneticilerine ziyaret ve düzenledikleri kutlama için teşekkür etti.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim