31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına yoğun tempoda devam eden CHP Adayı Özgür Kılıç, beraberinde CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, bazı Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Borsa Başkanı Naki Özkubat’la bir süre görüşen Kılıç, Borsa’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı seçilmesi halinde Çorum’un tüm renklerine eşit hizmet götüreceğini vurgulayan Özgür Kılıç, Borsa üyelerinin de yerel yönetimlerden beklenti ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Ünal ve Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Bal da, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkürlerini ilettiler.

TAHIL BORSASI ESNAFINI UNUTMADI

Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Tahıl Borsası’nda faaliyet gösteren esnaf ve tüccarları ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, gittiği tüm işyerlerinde yoğun ilgi ve teveccühle karşılandı.

Esnafa hal hatır soran ve hayırlı işler temennisinde bulunan Kılıç, esnafın Türkiye’nin bel kemiği olduğunu yineleyerek, esnaf ve tüccar kesimin her zaman korunması ve kollanması gerektiğini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim