Özkan'ı ÇESOB Başkan Yalçın Kılıç ve Oda başkanları karşıladı. Kendisi de esnaf olan Hacı Özkan, gittiği her ilde esnaflar ve esnaf temsilcileriyle mutlaka görüştüğünü söyledi. Esnafların ülke için önemine dikkat çeken Özkan, ÇESOB Başkanı Kılıç'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Bir esnaf olarak AK Parti'den aday olduğunu ve seçildiğini hatırlatan Özkan, mecliste esnafların temsilcisi olarak yer aldığını kaydederek, "Benim adaylığım partimizde çiftçisinden esnafına kadar herkesin belediye başkan adayı olabileceğini gösterdi. Türkiye'yi 13 yıldan beri başarıdan başarıya götüren AK Parti iktidarlarının ülkemi yine başarıdan başarıya götüreceği inancıyla hep çalıştım. Bu durum Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın esnafa verdiği önemi de göstermektedir." dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da Çorum’da esnafın birlik ve beraberliğinden söz ederek, “Bizim yönetimimizin büyük bir bölümünü esnaflar oluşturuyor. AK Parti olarak Çorum’da esnafa önem veriyoruz. Esnafımızın sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenmeye gayret ediyoruz” dedi.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç da Hacı Özkan ve Yaşar Anaç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bir esnafın mecliste olmasından dolayı çok memnun olduklarını kaydeden Kılıç, "Bizim sorunlarımızı ileteceğimiz bir vekilimiz var. Bundan dolayı da çok umutlu ve güçlüyüz. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığımız, il teşkilatımız da bize her zaman desteklerini esirgemiyorlar" şeklinde konuştu.
ÇESOB ziyaretinin ardından Özkan ve beraberindeki heyet, esnaf ile bir araya geldi. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim