31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Aşgın, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB)’da esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek, Çorumlu esnaf ve sanatkârlar için yapacağı projelerini anlattı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, Birlik yöneticileri, esnaf odası başkanları ve oda yöneticileri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan AK Parti Belediye Başkan Aday Dr. Halil İbrahim Aşgın, çok sayıda oda başkanının hazır bulunduğu toplantıda esnafın sorunlarını tek tek dinleyerek notlar aldı ve sorulan sorulara ise içtenlikle yanıt verdi.

Aşgın, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve 17 yıl esnaflık yaptığını belirterek, esnafın sorunlarını yakinen bildiğini ve Belediye Başkanı seçildiği takdirde Çorum esnafıyla her zaman istişare halinde olacağını ve Çorum’u birlikte yöneteceklerini söyledi.

Esnaf ve sanatkârların kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden AK Parti Adayı Aşgın, ÇESOB Başkanı Recep Gür başta olmak üzere tüm esnaf odası başkanlarına yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Aşgın, ÇESOB’ta faaliyet gösteren esnaf odalarını tek tek ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Birlik Başkanı Recep Gür de, esnafın sorunlarını yerinde dinlemeye gelen Halil İbrahim Aşgın’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim