Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası “Otomotiv Test Cihazları Modern Fren Sistemleri ve Araç Üstü Diagnoz Konularında Uyum” adı altında bir proje hazırlarken, Kasaplar ve Celepler Odası ise “AB Standartlarına Uygun Modern Besicilik ve Markalaşma” konulu bir proje hazırladı.

Hazırlanan projelerle ilgili İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Seyfettin Zengin’le fikir alışverişinde bulunan Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, projelerin biran önce hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydettiler.

İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Seyfettin Zengin ise Avrupa Birliği hibe programına sunulacak olan projelerdeki amacın oda üyelerinin mesleki becerilerinin geliştirilmesi olduğunu ifade ederek, proje paydaşları ile bir araya gelerek ortak çalışma kültürüne katkı sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Projelerin ilgili kurum ve kuruluşlara sunulduğunu ve destek gördüğünü belirten Zengin, Çorum Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü olarak mesleki odaların proje geliştirmelerine yardımcı ve destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim