MHP’den Çorum Milletvekili Aday Adayı olan iş adamı Ahmet Anak ile birlikte Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret eden MHP Çorum Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, Oda Başkanı Tahsin Şahin ile bir süre görüştü. 7 Haziran’da yapılacak seçimin startını vererek çalışmalara başladıklarını ifade eden Ekici, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen MHP Çorum Milletvekili Adayı Ekici, insan ve hizmet odaklı oda ve derneklerin varlıklarını sürdürmesi gerektiğini, bu odalar ile her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

“ESNAFTAN BÜYÜK DESTEK ALIYORUZ”
Esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden MHP Çorum Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, “Esnafımız MHP’nin tüm adaylarına büyük sempatiyle bakıyor. Kendimizi tanıtma sıkıntısı çekmiyoruz. O bakımdan halk tarafından olumlu karşılanıyoruz” dedi.
Çorum’un sorunlarını çok iyi bildiğini ve Çorum’a verebileceği çok şey olduğunu dile getiren Ekici, “Bu şehir bugüne kadar bana çok şey verdi, ben de bunun karşılığı olarak Çorum için bir şeyler yapmak istiyorum. İnşallah milletvekili olursam Çorum için faydalı olacağım ve tüm bilgi birikimimi bu şehir için kullanacağım. En büyük idealim budur. Gördüğüm olumlu tepkiler ve halkın bize olan teveccühü ile partim MHP’nin bu seçimde iktidar olacağına inanıyorum. Ben de bu süreçte ülkeme, şehrime ve partime katkı sağlamak istiyorum” dedi.
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aybüke Topçubaşı Ekici’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim