Geçtiğimiz günlerde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç ve Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ önderliğinde katılan esnaf, fuarda son teknoloji mobilya aksesuarlarını ve ağaç işleme makinelerini inceleme fırsatı buldular.
Fuar gezisini değerlendiren Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç ve Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, fuarda Çorum esnafları olarak mobilya yan sanayisindeki yenilikleri ve ağaç işleme makinelerinde ki son teknoloji gelişmeleri yerinde görme imkanı bulduklarını söylediler.
Fuarda ilk defa görücüye çıkan ürünler olduğunu ifade eden Kılıç ve Akdağ, “Bu tür yan sanayi fuarları Çorum mobilya sektörünün gelişimine katkı sağladığı gibi oda üyelerimizin de ufkunu açıyor. Fuarda yerli makinelerin çoğunlukta olması ayrıca memnuniyet vericiydi. Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına düzenli olarak organize ettiğimiz bu fuarlara katılımlarımız sürecek” dediler.
Fuar öncesi ve sonrası ise İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezme ve görme fırsatı bulan esnaf ayrıca boğazda tekne turu yapmayı da ihmal etmediler.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim