Bayramlaşma törenine ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Kooperatif yöneticileri, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Levent Batman, AK Parti Ahilik ve Esnaf Komisyonu üyesi Ahmet Bayraklı, ÇESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri, ÇESOB personelleri ile çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür misafirlerle tek tek bayramlaşırken, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Gür konuşmasında, bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu belirterek, bayramlaşma törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Esnaf ve sanatkarlar ile Çorum halkının bayramını kutlayan Başkan Gür, “Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Gür, ayrıca bayramlaşma törenine mazeretlerinden dolayı katılamayan oda başkanlarının da kendisini aradığını ve tüm oda başkanlarının bayramlarını kutladıklarını dile getirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim