Ulukavak Mahallesi Çiftlik Caddesi’nde faaliyet gösteren Fatih Bilgiç’e ait Umut Döşeme, hem eski mobilyaları “yeni gibi” yapıyor, hem de zevke uygun yeni tasarımlar gerçekleştiriyor.

Eskimiş koltuk, kanepe, oturma grupları ve sandalyeleri onarıp döşemesini yenilediklerini belirten Fatih Bilgiç, bunun yanısıra, istenilen modelde koltuk, kanepe ve köşe takımlarını tasarlayarak uygun fiyatla yaptıklarını vurgulayarak, “Mesela, hemşehrilerimiz, bir yerde beğendikleri koltuk, kanepe, köşe takımlarının fotoğraflarını çekip bize getirdiklerinde, aynısını yapıyoruz. Eski mobilyaların sadece döşemesini yenilemekle kalmıyoruz, bunların komple modelini de değiştirebiliyoru” dedi.

Mobilyaya ayak takıp kolayca temizlik yapılabilmesini sağladıklarını, çekyatların ayaklarını yükselttiklerini de anlatan Fatih Bilgiç, bunlar için ayrıca para talebinde bulunmadıklarını, servis ücreti almadıklarını da ifade ederek, “Evinizden alıp evinize teslim ediyoruz. Üstelik söz verdiğimiz günde teslimatı gerçekleştiriyoruz. Çorum’un ilçeleri ve köyleri de bu hizmete dahil.” diye konuştu.

Umut Döşeme Sahibi Fatih Bilgiç, “Evim Şahane” programının sponsorluğunu yaptığını da vurgulayarak, titiz çalışmayı ilke edindiklerini, ayrıca hiçbir işyerinde olmadığı kadar bol kumaş çeşidine sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim