AKP’nin 13 kadın kurucu üyesinden birisi olan Akşit, Alyans Düğün Salonu’nda dün düzenlenen etkinlikte partililere seslendi.
Toplantıya; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AKP Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, AKP İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AKP Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AKP Kadın Kolları İl Başkanı Melek Pehlivan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ile AKP kadın kolları teşkilatı ve partililer katıldı.
Toplantıda selamlama konuşması yapan AKP İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu; 7 Haziran Seçimleri öncesi Çorum’da mahalle toplantıları yaptıklarını ve bu toplantılardan olumlu yönde dönüt aldıklarını söyledi.
Muhalefet partilerinin AKP iktidarını kıskandığını dile getiren Bekiroğlu, “Dün birbirlerine kurşun sıkanlar şimdi sandıkta birleşmek istiyorlar. Sizlerden ricam, sandıkta uyanık olun ve eşinize-dostunuza oy kullandırın. Bu örgütlerle mücadele ederken bizim en büyük silahımız sandık olacak” dedi.
Kadınları Meclis’te temsil etmek istediğini belirten AKP Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da “Çıkmış olduğumuz bu yolda ne yapacağımızı gayet iyi biliyoruz. Çorum tüm hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Kadınlar olarak bu yolda biz de varız demek istiyoruz” diye konuştu.
AKP’nin iktidara gelmesinde kadın kolları teşkilatının çok büyük emeğinin olduğunu ifade eden AKP Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı ise, çaba ve katkılarından dolayı kadınlara teşekkür etti.
Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Bağcı; “Ak Parti’nin neden bu kadar başarılı olduğunu bir türlü anlayamıyorlar. Ak Parti herkesin hayatına dokunmuş bir partidir. Bu yüzden bu kadar başarılıdır. Daha düne kadar tüpe muhtaç olan insanlar AKP iktidarında doğalgazla tanıştı. Üniversite öğrencileri temiz ve konforlu yurtlara, yoksul ve dar gelirli aileler de TOKİ konutları ile kendi evlerine kavuştu. Millet bunu görüyor. Ben sizlerden daha güçlü bir destek istiyorum. Üniversitede okuyan öğrencilerinin gelip oy kullansınlar. Kullanılan her bir oy AKP’ye yazılacak ve HDP’yi sandığa gömecektir” diye konuştu.


(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim