Geçtiğimiz yıl görev alan Onan ve yönetimi bir yılı aşkın zamandır görev yapıyor.

Hafta sonu gerçekleştirilecek kongrenin Milliyetçi-Ülkücü Harekete ve Çorum’a kutlu olmasını temenni eden Onan, bir yılı aşkın zamandır görev yaptıklarını, geçtiğimiz yıl aldıkları görevi layıkıyla yaptıklarına emin olduğunu dile getirdi.

Merkez İlçe Başkanlığına aday olup, seçilerek daha iyi hizmetlerde bulunaklarını düşündüğünü belirten Onan, Başbuğun izinde, liderin emrinde üç hilali daha iyi yerlere getirmek için aday olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıldan beri hem ülke hem de partinin çok ağır süreçlerden geçtiğini anlatan Ertuğrul Onan, açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi bütün bu zorlu süreçlerde milli bir sorumluluk almış, Türk Milletinin ve ülkemizin kaostan çıkmasına öncülük etmiştir.

Devletimizin istikbaline, milletimizin istiklaline, vatanın izzetine ve bayrağın iffetine sonuna kadar sahip çıkmış, milletimizin direnç noktası olmuştur.

Milliyetçi Ülkücü Hareket ülkesine ve milletine sadakatle bağlı kalmış, ülküleri ve ilkelerine bağlı şekilde Türk Milletinin önünü açmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır.

Bugün Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği milletimizin tamamına hitap eden, herkesi bir ve kardeş gören Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarı ve iktidarıdır.

Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının tesisine taliptir.

Partimiz kongrelerimizde de demokratik süreçleri teker teker aşarak, taze kan takviyesi yapacak ve ülkemizin kaderine yön verecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 47 yıllık birikimi göstermektedir ki, gücümüz iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye gücü yetecektir.

Bu vesileyle Pazar günü saat 14.00’de ÇESOB Konferans Salonunda yapılacak olan Merkez İlçe Kongremize tüm partililerimizi, dava arkadaşlarımızı ve aziz hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim