KOSGEB desteğiyle hayata geçirdiği projesinden bahseden Ersen Başar, makine-ekipman parkıyla Türkiye’ye örnek olacak bir tesis kurduklarını söyledi.

“YERLİ İMKÂNLARLA BİR İLKE İMZA ATTIK”

Fikir babası olduğu ‘ERS 500’ adlı perde yıkama makinasını yerli imkanlarla gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Başar, Murat Bektaş’ın sahibi olduğu Zeylin Makina işbirliğinde Çorum’da bir ilke imza attıklarını kaydetti.

Profesyonel ekipleriyle zebra, stor, tül ve modelli perdelerin yıkama, bakım ve montajını gerçekleştirdiklerini anlatan Başar, “Her tür perdeyi özel makinalarımızda ve hijyenik koşullarda, güneş ile temas olmadan kuru temizleme yöntemi ile ilk günkü temiz ve parlak görüntüsüne tekrar kavuşturuyoruz” dedi.

“BİZİM İŞİMİZ SADECE PERDE YIKAMAK”

Ücretsiz servis imkânı ile perdeleri yerinden alıp temizledikten sonra tekrar adresine götürüp montajını gerçekleştirdiklerini dile getiren Başar, “Bizim işimiz sadece perdelerinizi yıkamak” diye konuştu.

Aynı zamanda Çorum’da perdeciliğin teknik servisi konumunda olduklarını ifade eden Başar, yıkama işleminin yanı sıra her tür perdenin tamir, tadilat, yedek parça ve montaj işlemini de yerine getirdiklerini vurguladı.

“Çalışan bayanların vakit bulmakta zorlandığı, bu yüzden adeta çileye dönüşen perde yıkama derdini ortadan kaldırıyoruz” diyen Başar, müşterilerin yükünü alan yıkama ve montaj hizmeti ile büyük kolaylık sağladıklarına işaret etti.

Yıkama hizmeti alan müşterilerine yedek perde temini imkânı da sağladıklarını açıklayan Başar, sabah teslim aldıkları perdeleri yıkama sonrası aynı gün iade ederek 24 saat içinde montajını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

“PERDELERİNİZ ARTIK DAHA DEĞERLİ”

Yıl boyunca perde yıkama hizmeti sunan tesislerini yakından tanımak isteyenlerin sosyal medya hesaplarını da takip edebileceklerini belirten Başar, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Perdelerinizi evinizden alıyor, yıkıyor, bakımını yapıyor, ilk günkü gibi temiz ve sağlam olarak adresine teslim edip montajını yapıyoruz.

“NEDEN PROFESYONEL YIKAMA?”

Stor, zebra, plise, silhoutte perde kumaşların üretimi yapılırken akrilik esaslı apretanlarla kaplanır. Bu kaplama sayesinde perde kumaşları leke tutmaz, kesim yapıldığında iplik atmaz, güneşe maruz kaldığında da solma yapmaz bir özellik kazanır. Yapılan bazı hatalı uygulamalar kumaşların özelliğini, üzerindeki apreleri ve renk baskılarını bozar. Sıcak suyla, elle veya tazyikli suyla yıkama, çok tozlu ve kirli halde kullanım, ıslakken güneş altında asarak kurutma, lekelere kimyasal deterjan veya ıslak mendil ve bezle müdahale gibi uygulamalar perdeler üzerinde onarılması güç hasarlar bırakır.

ERS 500 perde yıkama makinesi, bu sorunları ortadan kaldıran güvenli ve ekonomik çözümler sunar. El değmeden hassas fırçalarla yıkama ve anında durulama yapar. Fan ve rezistans destekli kurutma ünitesinde hafif apre (kumaş-boya koruyucu) yaparak kurutur. Böylelikle perdeleriniz ilk günkü özelliklerine kavuşur.

Hizmetlerimizi yakından görmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ulukavak Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Karaoğlan Balıkçılık civarı numara 49/A’da faaliyet gösteren tesisimize bekliyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim