Çorum merkeze bağlı Mecidiyekavak Köyü’nde önceki gün Erol Olçok, oğlu Abdullah Tayyip Olçok ve 11 yıl önce hayatını kaybeden kardeşi Erdoğan Olçok için mevlit programı düzenlendi.
Erol Olçok’un yaptırdığı köy camiindeki programa kardeşler Cevat ve Yılmaz Olçok, aile yakınları ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Başbakan Başdanışmanı eski Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Ahmet Akın, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öztemiz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Genç ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunduğu programda Erol, Erdoğan ve Abdullah Tayyip Olçok ile darbe girişiminde şehit olanlar için dua edildi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ünal da yaptığı konuşmada Olçok’un neşesi, insanlığı, merhameti ve dostluğundan bahsederek hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı. Mevlid programı konuklara verilen yemek ikramıyla son buldu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim