Yakup ve Tuncay Kulucan’ın ağabeyleri, Oğuzhan, Fatih, Hatice Kulucan, Gülizar Yağlı ve Fatma Atmaca’nın babaları, Mustafa Yağlı, Sami Ceylan ve Saadettin Atmaca’nın kayınpederi olan Erol Kulucan, bir hafta önce direksiyon başında kalp krizi geçirmiş, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Önceki sabah saat 10.00 sıralarında ise yeni bir kriz sonucu hayata veda etti.

Erol Kulucan’ın cenazesi, Ulucami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi. Cenazeye Sağlık İl Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Eczacı Odası eski Başkanı Sönmez Çalışkan, çok sayıda esnaf ile vatandaş katıldı.

Aynı cenaze namazında Demirci esnafından Merhum Alaattin Uçar’ın oğlu, demirci esnafından Recep ve Erdal Uçar’ın kardeşi, demir doğramacı Hasan Üründü’nün kayınbiraderi Ercan Uçar ile Budağan Köyü’nden gelme İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli aşçı İsmail Budak’ın annesi Hatice Budak’ın cenaze namazları da kılındı. Uçar ve Budak da Ulumezar’da sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

ÇORUM HABER merhumlar ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim