AK Parti milletvekili Erol Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi;

"Şahsımla ilgili bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan asılsız haberlerle ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır. Bugün Cuma namazı çıkışında partimizin eski il Başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Karadağ ile tesadüfen karşılaşmamızın akabinde adı geçen şahıs tarafından şahsıma sözlü sataşmada bulunulmuş ve aramızda kısa bir sözlü münakaşa yaşanmıştır. Çarpıtılmış haber ve paylaşımlarda iddia edildiği gibi hiç bir şekilde karşılıklı fiili bir müdahale söz konusu olmamıştır. Konuyla ilgili olarak kıymetli kamuoyunu yanıltmaya yönelik yapılan her türlü yanlış ve yanlı paylaşımda bulunanlara yönelik yargı mercilerine başvuru yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

YENİ BİR  AÇIKLAMA DAHA

Kavuncu yaşananlar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Kavuncu şunları söyledi; “Çorum/Merkez Binevler Tuzcular Cami çıkışında cemaat ile musafaha ve hasbihal ettikten sonra evime dönmek için aracıma ilerlediğim sırada, yaklaşık 10-15 metre ileride partimizin eski il başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Karadağ, Pınar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kazım Alpoğlu ve başka bir şahısla sohbet eden gruba ‘selam’ vererek aracıma bindim.

Tam hareket etmek üzereyken Mehmet Karadağ aracımın yanına gelerek yüksek sesle, sinirli bir şekilde (ki psikolojisinin normal olmadığı kanaatindeyim…) bir şeyler söylemeye başladı.

Aracımın camını açtığımda: Mehmet Karadağ: yapacağınızı yaptınız…, belediye başkanlığını aldınız…, niye dedikodu yapıyorsunuz… benzeri cümlelerle şahsımı itham etti.

Ben: Ne yaptım ben, ben hiçbir şey yapmadım … benzeri sözlerle yanıt verdim..

Mehmet Karadağ: Daha ne yapacaktın, yapacağını yaptın, evrakı da (31 Mart Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Çorum milletvekilleri ve Çorum AK Parti teşkilatlarınca Sayın Cumhurbaşkanı’mıza iletilmek üzere Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na hitaben yazılan, Mehmet Karadağ’ın belediye başkanı olması yönünde fikir birliğine varıldığına dair evrakı ben hariç herkes imzalamıştı…) imzalamadın… dedi. Kendisine, aracımda konuşmayı teklif ettim. Kabul etmedi ve akabinde “… Şerefsiz” diyerek hakaret edince, aracımdan indiğimde, orada bulunan bir vatandaşımız Mehmet Karadağ’ı aracımın yanından uzaklaştırdı.

Ben de caminin önünden ayrılarak evime geldim. Söz konusu olayla ilgili, bazı basın, yayın ve sosyal medyada çıkan haberlerin, (Darp, kavga, küfür …) gerçekle ilgisi yoktur.

Tamamen masa başı uydurma haberlerdir. İlgililer hakkında da ayrıca yasal işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim