Ermiş, beraberindeki heyetle birlikte Alaca İlçesi'ne çıkarma yaparak tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üreticilerin sorunlarını dinledi.
Alaca İlçe Müdürlüğü'ne yapılan ziyarete; İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Arif Akar ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halit Yıldırım katıldı. Ziyarette Alaca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Atalık, ilçenin genel durumu, tarımsal yapısı ve İlçe Müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing verdi.
İl Müdürü Ermiş, daha sonra İlçe Müdürlüğü personeli ile sohbet ederek, personelinin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca İlçe Müdürlüğü'nde bulunan çiftçilerle de sohbet eden Ermiş, çiftçilerin sorunlarını dinledi. Şube Müdürleri Arif Akar ve Halit Yıldırım, çalışmalar hakkında personel ile toplantı yaparak iş ve işlemler hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Alaca Ziraat Odası'na ziyarette bulunan İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş ve İl Müdürlüğü heyeti, Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz ile görüştü. Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz heyete, Ziraat Odası çalışmalarını anlattı.
Ziraat Odası Başkanlığı bünyesinde görev yapan Tarım Danışmanları Ziraat Mühendisleri Ezgi Fatma Açıkgöz, Filiz Salkım ve Ziraat Teknikeri Ali Rıza Bektaş ile görüşen İl Müdürü E. Elfaz Ermiş, danışmanların çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ermiş, “Tarımsal Yayım ve Danışmanlık sisteminin devam etmesi, sizlerin çalışması ile mümkün olacak ve siz tarım danışmanlarının lehine sonuç verecektir” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim