Erkunt Traktör’ün Çorum’da ilk kez düzenlediği “Bakım Günleri”ne çiftçilerin ilgisi büyük oldu.
Çorum merkezden önce İskilip ve Elvançelebi’de düzenlenen bakım günlerine katılan çiftçiler, traktörlerini bakımdan geçirdiler.
Türkiye’nin yerli traktör markası Erkunt, Tanıtım TIR’ı ve uzman teknik ekibiyle Anadolu çiftçisiyle buluşan yerli traktör markazı Erkunt’un son durağı Çorum oldu.
Erkunt Traktör, İnci Akü ve Petlas’ın teknik görevlileri, traktörleri tek tek inceleyerek sorunlarını tespit etti. Motor ve akü bakımları, filtre değişimleri ücretsiz yapıldı. Tekerlek, akü, motor aksamı, traktör ve ekipmanlarının kullanımı hakkında bilgiler verildi. Firma yetkilileri, yeni ürünlerin geliştirilmesinde yol gösterici olması için çiftçilerin talep ve sorunlarını dinledi.

“YÜZDE YÜZ YERLİ SERMAYE”
"Bakım Günleri" için Çorum’a gelen Erkunt Traktör Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Hakan Çağlayan, Erkunt Traktör’ün daha önce traktör yedek parçası üretimi yapan bir firma olduğunu, 2004 yılından bu yana da yerli tasarım traktör ürettiğini açıkladı. Erkunt Traktör’ün kısa sürede Türkiye'deki en önemli iki markadan biri haline geldiğini ifade eden Çağlayan, "Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan Erkunt Traktör tamamen Türk mühendislerce tasarlanıyor. Traktörlerin isimlerini bile kendi çiftçilerimiz belirliyor. Yüzde 30 daha az yakan traktörlerimize Türkiye'de ilk olarak 3 yıl garanti veriyoruz. Çiftçileri dinliyoruz ve onların ihtiyaçlarına cevap verebilecek traktörler geliştiriyoruz.

“KULLANIM ÖMÜRLERİ UZUYOR”
Bakım günleri ile Türkiye'nin çeşitli bölge ve illerine ziyaretler düzenliyoruz. Teknik ekibimiz daha önce haber verilen Erkunt Traktör kullanıcılarına ulaşarak traktörlerinin bakımlarını yapıyor. Bunun yanında içerisinde kliması, cd çaları, yükseklik ayarlı direksiyonu, ergonomik oturma düzeni ve daha birçok özelliği olan traktörlerimizin kullanımını anlatan cd'leri kullanıcılarımıza ulaştırarak traktörlerinin kullanım ömürlerini uzatmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

“ÇORUM’DA İLK KEZ DÜZENLENDİ”
Bakım hizmetini çiftçinin ayağına götürdüklerini ifade eden Erkunt Traktör Çorum Bayii Benkar Otomotiv ortaklarından Mehmet Karakaş ise, Erkunt Traktör’ün Çorum’da ilk kez “Bakım Günleri” düzenlediğini söyledi. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren Karakaş, çiftçilerin bakım günlerinden büyük bir keyif aldığını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim