Eren Er Dershanesi tarafından öğrenciler için yarıyıl tatiline yönelik yoğunlaştırılmış eğitim programı hazırlandı.
Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre 2-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak ara tatil programına, hem dershane öğrencileri hem de dershaneye gitme imkânı olmayan 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecek.
Yoğunlaştırılmış eğitim programına kayıtların başladığını bildiren Dershane Müdürü Yılmaz, programın kontenjanının 200 öğrenciyle sınırlı tutulacağını vurguladı.
Yarıyıl tatilinde öğrencilere eğlenceli ve eğitici bir eğitim programı hazırladıklarını ifade eden Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılki yarıyıl tatilinde de öğrencilerimize eğitici, dinlendirici ve motive edici bir program düzenledik. Ara tatilde diğer öğrenciler tatil yaparken biz dershane öğretmen ve öğrencileriyle hem ders çalışıp hem de eğleneceğiz. Hazırladığımız tatil programının içeriğinde tüm derslerin yanı sıra hafıza geliştirme ve hızlı okuma kursu olacak. Türkiye geneli deneme sınavı yapılarak, Bilim Çocuk Dergisi okutulacak. Ayrıca dart, halı saha maçı ve film izleme gibi sosyal etkinlikler yer alacak.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim