Seçildiği günden itibaren meclis mesaisinin dışında kalan günlerini Çorum’da hemşehrileriyle iç içe geçiren Milletvekili Ceylan, 2 hafta süren 2020 bütçe görüşmeleri nedeniyle ilimize gelemedi. Bütçenin belirlenmesinin ardından soluğu Çorum’da alan Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İl Genel Meclis Üyesi Ünal Nalçacı’nın da yer aldığı ziyaretler sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Ceylan, hal-hatır sorarak istek ve sorunlarının dinledi. Vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Milletvekili Ceylan, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını da iletti.

Kubbeli Caddesi’ndeki gezi sırasında bazı vatandaşlar da, Ceylan ve Ahlatcı’nın yanına gelerek, kendileri için duacı olduklarını belirterek, desteklerini ifade ettiler. Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarının icraatlarından memnun olduklarını ifade ederek Ceylan ve Ahlatcı’ya Çorum’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgiden son derece memnun kaldığını vurgularken, “Ben Çorum’da hemşehrilerimin arasında çok mutlu ve huzurluyum. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki böyle bir milletin mensubuyum ve böyle bir millete hizmet etme şansını yakaladım” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da ziyaretler sırasında kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim