Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Türkiye üzerinde oynanan oyunların tek nedeninin Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi olduğunu söyledi.

AKP Çorum Teşkilatı tarafından Pazartesi günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Murat Yıldırım, Türkiye’nin son 15 yıldır AKP ile büyüdüğünü kaydetti.

Bu büyümeden dış güçlerin rahatsız olduğunu dile getiren Yıldırım, “Türkiye üzerinde oynanan her türlü oyunu AK Parti Teşkilatları bozmuştur. Ak Parti Teşkilatları ne kadar çok güçlü olursa, dış güçler de o kadar çok rahatsız oluyor.” dedi.

Katar Krizi’ne de değinen Yıldırım, “Körfez ülkelerinin Katar’a ambargo koyması, mazlum Müslümanlar’a konulan bir ambargo anlamına gelmektedir. Bu oyunu da bozan, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmuştur. Su uyur, düşman uyumaz. Bundan sonra daha dikkatli olmamız ve daha çok çalışmamız lâzım. Ben inanıyorum ki son gülen, mazlum Müslümanlar olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve misyonu etrafında kenetlenmemiz hâlinde Türkiye, dünyanın en güçlü ülkesi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

AKP’nin gücünü, teşkilatların birlik ve beraberliğinden aldığını vurgulayan Yıldırım, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın teşkilatlara ne kadar çok önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Özellikle Genel Başkanlığa dönüşüyle birlikte bu konudaki hassasiyetini, çalışmalarını bizzat Genel Merkez’den yöneterek gösteriyor. Ben de Ramazan Bayramı vesilesiyle Çorum Teşkilatımızın böylesine birlik ve beraberlik içerisinde olmasından ötürü tüm teşkilat üyelerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim