Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Karadağ, yeni anayasa ve Başkanlık Sistemi konusunda önemli bir mesafe kat edildiğini belirterek, önümüzdeki Mart ayı sonu ya da Nisan ayı başında bu konuda yapılması plânlanan referandum için bütün teşkilat olarak elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Mehmet Karadağ, önceki akşam gerçekleştirilen AKP Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda partililere hitap etti.

Göreve geldiği günden itibaren Çorum’a en iyi hizmeti sunabilmek için Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile sürekli toplantılar yaptığını hatırlatan Karadağ, “Bu toplantılarımızı İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi gruplarımızla da sürdüreceğiz. İl ve İlçe Danışma Meclisleri’ne devam edeceğiz. Ayrıca Mahalle Danışma Meclisleri’ni de yapacağız. Bundan sonra her toplantımız seçim havasında olacak. Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi için yapılacak olan referandum sürecinde işi çok sıkı tutacağız.” diye konuştu.

14 yıllık AKP iktidarında Çorum’un ve Türkiye’nin büyük hizmetler aldığını dile getiren Mehmet Karadağ, “Yaptıklarımızı anlatmaya kalksak 1 seçim dönemi değil, 10 seçim dönemi az kalır. Ak Parti döneminde ana gündemimizi oluşturan tüm sorunlar ortadan kalkmıştır. Artık köylerimize bile çocuk oyun grupları, parklar ve halı sahalar yapıyoruz. Özel İdare ve belediyecilik alanında Ak Parti olarak ‘A’ kaliteyiz. Siyasî liderlik konusunda ise Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eline su dökecek başka bir lider dünyada yok.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim