Abide Kavşağı’ndaki mitinge katılarak 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Çorumlulara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum'da ayrıca bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum ziyareti nedeniyle yoğun güvenlik tedbirleri alınırken, polis adeta kuş uçurtmadı.

Erdoğan'ın Çorum ziyareti nedeniyle 5 bini geçkin polisin görev yaptığı öğrenildi. Kırıkkale, Kastamonu, Çankırı gibi çevre illerden de polis takviyesinin yapıldığı ilimizde 3 adet helikopter de havadan sürekli izleme ve denetim çalışması gerçekleştirdi.

Çorum’da bir çok yol 24 saat öncesinden trafiğe kapatılırken, Erdoğan’ın geçiş yapabileceği bölgelerde bir çok apartmanın çatısına da keskin nişancı tüfekleri bulunan Özel Harekatçılar yerleştirildi. Erdoğan'ın kendi korumaları da miting alanında ve diğer yerlerde pür dikkat görevlerini yaparken, miting alanına girişlerde de vatandaşlar en az 2 noktada aranarak alındı. Mahşeri bir kalabalığa hitap eden Erdoğan'ın Çorum ziyareti olaysız bir şekilde tamamlandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim