Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erdal Özkan, partilerinin her zaman doğruyu söyleyen, doğruyu yapan ve doğrunun yanında duran bir siyasi parti olduğunu vurgulayarak bedeli ne olursa olsun yanlışların karşısında durmaya devam edeceklerini bildirdi.
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erdal Özkan Çorum halkına çağrıda bulunarak mutlaka 1 Kasım’da seçimlere katılmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Özkan, Çorum halkının 1 Kasım seçimlerinde sandıklara sahip çıkmalarının önemli olduğunu belirterek “Oyunuzu verin ve oyunuzu sayın” dedi.
BBP İl Başkanı Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Bu seçim ülkemizin kader seçimidir. Önemli olan seçmenin partisine ve sandıklara sahip çıkmasıdır. BBP olarak seçmenlerimizin güçlü olan haklıdır demek yerine haklı olan güçlüdür demeleri ve oyunu bu düşünce ile kullanmalarını istiyoruz. BBP, 23 yıllık temiz mazisi ve kadroları ile milletin ve memleketin tüm problemlerini çözebilecek bir kadro ile yola çıkmıştır. Tercih her zamanki gibi milletindir. BBP her zaman doğruyu söyleyen, doğruyu yapan ve doğrunun yanında duran bir siyasi partidir. Bedeli de ne olursa olsun yanlışın karşısında durmuş tek siyasi harekettir” diye konuştu.
Özkan, imkansızlıklar içerisinde siyaset yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Çok zor şartlarda siyaset yapıyoruz. Ülkemize, milletimize, devletimize ve Türk İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize hizmet etmeye, yoksulların, fakirlerin, gelir dağılımından payını alamayanların, terör mağdurlarının, şehit yakınlarımızın, emeklilerimizin, taşeron işçilerimizin, esnafımızın, sanayicimizin ve her kesimin sesi olmaya çalışıyoruz.1 Kasım’da yapılacak Milletvekili Genel Seçiminin ülke ve millet için hayırlı olmasını da temenni ediyorum. Bütün Çorumlu seçmenlerin sandığa gitmeye ve sandıklara sahip çıkmaları gerekmektedir. Bu demokrasinin bir gereğidir. Bizim için bir oy önemlidir. Çorumlu hemşerilerimziden her aileden bir oy istiyoruz. Güçlünün yanında değil temiz ve haklı olanın yanında yer almaları çağrısında bulunuyoruz. Gün safımızı belli etme günüdür. Tıpkı Hz.İbrahim’in ateşi,ne su taşıyan karınca misali olmalıyız.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim