Dün gerçekleştirilen toplantıya Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erdal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, BBP Çorum Milletvekili Adayları Nihat Argut ve Halil Topşahin ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda; BBP İl Başkanı Erdal Özkan ve BBP Çorum 1. sıra Milletvekili adayı Nihat Argut birer konuşma yaparak, 1 Kasım 2015 erken Genel Seçimleri ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Açılış konuşmasını yapan BBP İl Başkanı Erdal Özkan, “7 Haziran’da milli irade, iradesini ortaya koydu. Fakat Meclis’e giren partiler hükümeti oluşturamadılar. 1 Kasım’da önümüze tekrar sandık gelecek. Bu seçimde halkımızdan, Büyük Birlik Partisi’nden yana teveccüh göstermesini istiyoruz. Çorum halkının sandıkta gereken cevabı vereceğine inanıyoruz” dedi.
Büyük Birlik Partisi’nin kuruluşundan beri halkın kararlarına daima saygı duyduklarını ifade eden Özkan, “Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. 2 Kasım’da netice ne olursa olsun yine sonuca saygı duyacağız. Seçimlerin Türkiye için, halkımız için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim