27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden 54. Hükümet’in Başbakanı Necmettin Erbakan’ı anma programı Ulu Camide öğle namazında yapılan hatim duasıyla başladı. Namaz sonrası Ulu Cami, Altınoğlu, Çarşıbaşı camilerinde vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. Ulu Cami avlusunda gerçekleşen programda Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve İl Başkan Yardımcısı Kemal Kurt vatandaşlara helva ikram etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök, yaptığı açıklamada, “Vefatının 7. seneyi devriyesinde Erbakan Hocamızı rahmetle anıyoruz. ‘Önce ahlak ve maneviyat’ diyen lideri yad ediyoruz. ‘Bir çiçek ile bahar olmaz ama, her bahar bir çiçekle başlar’ diyen asrın liderini anıyoruz. Bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır ne topu, nede parası, asıl gücü imanlı yetişmiş evlatlarıdır.’ diyen mücahit Erbakan’ımızı anıyoruz. ‘Avrupa Birliği değil, İslam Birliği’ diyen büyük dava adamını anıyoruz. ‘Bizim görevimiz şerre fren motor olmaktır.’ diye haykıran mücahit Erbakan’ı anıyoruz. Memura % 130, işçiye % 116, emekliye % 300, köylüye % 312 zam yapan efsane başbakanı anıyoruz. İslam Birliğinin çekirdeğini oluşturan D8’leri kuran mücahit Erbakan’ı anıyoruz.

büyük dava adamını anıyoruz. Günümüzün en etkili sözü, ’Erbakan haklıymış’, elbette haklıydı. Erbakan hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim