Ziyarette Çorum Belediyesi’nin insana yönelik yapılan faaliyetlerin hepsinde yer aldığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, yapılacak çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte hareket edeceklerini belirtti.

Birim müdürlükleriyle toplantılara başladıklarını ifade eden Başkan Gül, önümüzdeki süreçte neler yapılacağını planlayarak en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi. Gündemle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Gül, “Amerika ile mücadele eden ordumuzun da başarının arkasındaki en büyük güç duadır. Bu en büyük gücü sizden istirham ediyoruz. İnşallah yaptığımız fiili çalışmalar da dua olarak bizim en büyük destekçimiz. Ensar Vakfı Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu da yaptığı konuşmada, hizmetlerin bundan sonra kaldığı yerden artarak devam edeceğini. Ensar Vakfı olarak tüm güçleri ve duaları ile Belediyle Başkanı Zeki Gül’ün yanında olacaklarını anlattı.(Haber Merkezi) serif"'>İstanbul Pendik Belediyesi, Sungurlu Habib Güleser Öztaş İlkokulu’na kitap ve zekâ oyunları seti gönderdi.

Habib Güleser Öztaş İlkokulu’nun başvurusu üzerine harekete geçen Pendik Belediyesi, çok kısa sürede istenilen tüm malzemeleri temin etti. Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Habib Güleser Öztaş İlkokulu öğretmenlerine ve öğrencilerine birbirinden kıymetli kitap ve oyun takımları gönderdi.

Yapılan yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren öğretmen ve öğrenciler, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’e duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim