Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Engelli Eğitim Merkezleri tarafından açılan el sanatları yılsonu kapanış sergisini gezdi.
Buhara Kültür Merkezi'nde açılan el sanatları sergisinde bulunan el emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, merkez öğrencilerinden ve öğretmenlerden sergi hakkında bilgi aldı. Uygulamalı olarak ebru ve seramik yapan öğrencilerin yanına giden Başkan Külcü, yaptıkları çalışmaları hayranlıkla izledi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından yürütülen sosyal belediyecilik projelerinin sonuçlarını açılan sergi ile birlikte en güzel şekilde aldıklarını söyledi. Çorum Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği merkezlere gelen engellilerin hem el becerilerini geliştirdiklerini hem de bu gençlerin sosyal hayatın içinde yer aldıklarını kaydeden Başkan Külcü, “Onların yaşamlarını kolaylaştırmak, onların hayatın içine daha çok katılmalarını sağlamak zorundayız. Yapmış olduğumuz tüm hizmetlerde engelsiz bir Çorum için çalışıyoruz. El sanatları sergisinde kursiyerlerimiz yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları görmeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
Engelli eğitim merkezi ve gençlik merkezi öğrencileri yaptıkları çalışmayı Başkan Külcü'ye hediye etti. Külcü’ye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu da eşlik etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim