Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğuları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bizim hiçbir kardeşimize olan sevgimiz, muhabbetimiz, ilgimizi bir güne sığacak kadar değildir.” dedi.

Çorum Belediyesi’nin her alanda çok önemli işler yaptığının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu çalışmaların içerisinde bazı çalışmalarımız var ki değeri hiçbir zaman ölçülemez.  Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi ve Buhara Rehabilitasyon Merkezimiz de buna mukabil çalışmalardır. Bu çalışmalarımızı biz işimizin gereği olarak biliyoruz ve yaptığımız bütün işlerimizin de bereketi olarak görüyoruz. Çorum Belediyesi bu tür işleri alnının akıyla yapanlardandır” dedi.

KÜLCÜ'DEN ENGELLİ MECLİSİ'NE MÜJDE

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kent Konseyi Engelli Meclisi'nin faaliyetleri daha iyi koşullarda yürütmesi için uygun bir yer tahsis edecekleri müjdesini verdi. Ulucami’nin güneyinde bulunan ve Çorumluların Havuzlu Kahve diye bildikleri yeri Çorum Belediyesi olarak bir süre önce kamulaştırdıklarını belirten Başkan Külcü, “Havuzlu Kahve’yi Kent Konseyi Engelli Meclisimize tahsis ediyoruz. Oranın düzenlemesini en güzel şekilde yaparak Engelli Meclisimize vereceğiz. Çalışmalarını bundan sonra oradan yürütecekler” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da yaptığı konuşmada yılın 365 günü engellilerden ilgi ve alakalarını esirgemediklerini belirterek “Hep birlikte onların yanında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsüllüoğlu da yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin hafta içi her gün sabahtan akşama kadar yürüttüğü faaliyetlerin çok değerli olduğunu vurguladı.

Program Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun verdiği konsere izleyiciler eşlik etti. Salim Akaydın Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinin hazırladığı zeybek gösterisi ile program sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim