Pakize Memiş isimli 67 yaşındaki kadın, engelli yeğeni Murat Memiş’in bozulan akülü aracının yerine yeni bir araç temin edilmesini istiyor.
Önceki gün ÇORUM HABER’i ziyaret ederek, sesini duyurmak isteyen Pakize Memiş, 40 yaşındaki engelli yeğeni Murat Memiş’e akülü araç temin edilmesi konusunda yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.
Pakize Memiş, yeğeni Murat’ın; daha önce yurtdışında yaşayan bir tanıdıkları vasıtasıyla sahip olduğu akülü aracı uzun yılardır kullandığını belirterek, “Ancak Murat’ın bu aracı eskidi ve sık sık sık arıza vermeye başladı. Sadece akülü aracı sayesinde evden dışarı çıkabilen Murat bu arızalı aracı nedeniyle son dönemlerde oldukça güçlük yaşıyor. Halası olarak, yetkililerden veya hayırsever halkımızdan bize yeni bir akülü araç temin edilmesini rica ediyorum. Bizim duamız onlara yeter.” ifadelerini kullandı.
Kendilerine yardımcı olacak hayırsever kişi ya da kurumlara daima dua edeceklerini aktaran Pakize Memiş; bu konuda, 0537-542 72 89 numaralı telefondan kendisine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim