Çorum Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selami Bolat, Müdür Yardımcısı ve Özel Eğitim Öğretmeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ziyarette bulunarak projeleri hakkında bilgi verdiler.
Projelerin yürütme aşamasında gereken desteği vereceklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, “Projelerin hazırlanmasında emeği bulunan okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Engelli bireylerin eğitiminde yeni bir ufuk açacak projenin ilimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, okulumuza ve proje ekibine başarılar diliyorum. Yürütülecek projede, dezavantajlı guruplar içerisinde önemli bir yere sahip olan zihinsel engelli bireylerin eğitimi için farklı ülke uygulamaları, Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi okulu için de örnek teşkil edecek, öğretmenlerimizin yeni deneyimler kazanmasını sağlayacaktır.” Dedi.
Kabul edilen 17.600 Euro bütçeli proje ile Mesleki Teknik Eğitimin Geliştirilmesi kapsamında yurt içi yurt dışı okul ziyaretleri ve karşılıklı eğitim transferi noktasında çalışmalar yapılacak.( Haber merkezi)
Editör: TE Bilisim