Belediye yaz kursları kapsamında Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 10 öğrencinin katılımı ile Kur’an Kursu düzenlendi. Kursa katılan ve Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrencilere ise Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen tören öncesinde kursa katılan öğrencilerden Yasin Basmascı bu kurs sayesinde hem Kur’an-ı Kerim okumayı, İslam’ın şartlarını ve namaz kılmayı ve temel dini bilgileri öğrendiklerini söyledi.

Kursa yeni başlayan öğrencilerden Ebru Yallı ise kendilerine kurs veren hocaların ilgisinden memnuniyetini dile getirerek Kur’an öğrenmenin ve okumanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Kur’an Kursu’nda Kur’an okumaya geçen öğrencilerden Semanur Ardahanlı ve Yasin Basmacı’ya Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Yüztgenç ve Kur’an-ı Kerim öğreticisi Birse Üngör tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim