Kutlama programına Çorum Valisi Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Demir, Belediye Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez, Engelli Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale konulu program baştan sona büyük bir ilgiyle izlendi. Öğrenciler tarafından seslendirilen Çanakkale türküsü ve Çorum türkülerine izleyiciler de eşlik etti. Arap Murat Akkoyunoğlu ve Bekir Madan adlı öğrenciler Çanakkale ile ilgili yazılmış şiirleri okudu.
Baştan sona kadar ilgiyle takip edilen programın sonunda konuşan Mesude Kara, engelli öğrenciler tarafından hazırlanan programı çok beğendiğini ve emeği geçen tüm öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü de yaptığı konuşmada engelli eğitim merkezinde çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade ederek “Engelli Eğitim Merkezinde geleceğin müzisyenleri, çini ustaları ve edebiyatçıları yetişiyor. Bu bizler için gurur verici.
Böyle bir program hazırladıkları için merkezimizdeki öğrencilerimize teker teker teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimizi merkezimizde misafir etmek isteriz.” dedi.
Daha sonra ise Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve Danişment Gazi İmam Hatip Okulu müdürü Orhan Demir de yaptıkları konuşmalarda programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencileri tebrik ederek destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.
Danişment Gazi öğrencileri program bitiminde engelli eğitim merkezi öğrencilerine çiçek takdim etti.



(Çorum Belediyesi)



Editör: TE Bilisim