Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri anneler gününü unutmadı. Anneleri ile merkezde bir araya gelen gençleri, Vali Ahmet Kara'nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ile Belediye Başkan Yardımcılarının eşleri yalnız bırakmadı.
Anneler Günü nedeniyle çeşitli hazırlıklar yapan gençler, annelerini ve misafirlerini hem duygulandırdı hem de gülümsetti. Gençler tüm anneler için şiirler okudu, şarkılar söyledi. Dilleri döndüğünce kelimeleri yettiğince anne emeğine, sevgisine ve gücüne vurgu yaptılar.
Programda gençlere ve annelerine hitap eden Vali Ahmet Kara'nın eşi Mesude Kara, “Annelerimize sevgimizi saygımızı göstermek için bu özel gün bir fırsattır. Bu yüzden bu günün önemli olduğunu düşünüyorum. Hepimiz bugün vesilesi ile hayatta olan annelerimizin dualarını alalım, onlara olan sevgimizi gösterelim” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ise engelli çocuğu olan annelerin büyük fedakârlık yaptığına vurgu yaparak, “Anneler, sabrın, fedakârlığın, hoşgörünün sevginin timsalidir. Dünyada anne sevgisinin yerini tutabilecek başka bir değer ben tanımıyorum” dedi.
Programın sonunda engelli gençler annelerine ve misafirlerine çiçek takdim ederek anneler gününü kutladı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim