Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin faaliyetlerine başlamasının üzerinden iki yıl geçmesi nedeniyle düzenlenen etkinliğe, Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, engelli öğrenciler, merkez çalışanları ve engelli öğrencilerin aileleri katıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nde önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü başta olmak üzere Merkez çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Her gün ayrı bir tatla iki yılı geride bıraktıklarını söyleyen Hatice Külcü ise Engelli Eğitim Merkezi’nin Çorum’da bu zamana kadar yapılan hizmetlerin en güzel ve en anlamlılarından birisi olduğunu vurguladı.
Ardından Merkez fotoğraflarından oluşan sergiyi gezen Mesude Kara ve Hatice Külcü, doğum günleri olması dolayısıyla Samet Bilen, Saadettin Asalıoğlu, Begüm Fatma Özkan ve İsa Demirel isimli öğrencilerle birlikte pasta kestiler. Son olarak Bekir Madan isimli öğrencinin düşüncelerini anlattığı mektup, katılımcılara duygulu anlar yaşattı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim