Ziyarette Kürşat Abid Ahıshalı, Tıp Fakültesi sayesinde ilimizde sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandığını belirterek Hitit Üniversitesi’nin adından her geçen gün daha fazla söz ettirdiğini söyledi.
Hitit Üniversitesi’nin engelliler konusunda profesyonel bir yaklaşımla çalıştığını, Çorum'daki tüm engelliler yararına çalışan STK’larla olduğu gibi Altınokta Körler Derneği ile de yakın bir iş birliği içerisinde olduğunu belirten Ahıshalı, Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik etti.
Hitit Üniversitesi’nin sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu topluma en fazla faydayı sağlamak amacında olduğunu ifade eden Rektör Alkan ise; bu bilinçle gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Engelli bireylerin yaşadıkları sorunların tüm insanlığın ortak sorunu olduğunu vurgulayan Rektör Alkan, engelli bireylerin toplum içerisinde bağımsız hareket edebilme yeterliliğine ulaşmaları için Hitit Üniversitesi’nde de yoğun çalışmalar yapıldığını dile getirdi.
Prof. Dr. Alkan, engelli bireylerimizin tüm engellerinin kalkmasını dileyerek Altınokta Körler Derneği yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)

Editör: TE Bilisim