Baro Başkanı Altan Akpınar, Berkay’ın babası Muzaffer Kara’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “Berkay Kara artık hukuksuzluklara isyan etmiş. Avukat olup Adalet ve Hukuk Devleti için mücadele edeceğim diyor. Ben de baromuza davet ettim. Baro Başkanlığı makamına oturacak, cüppemi giyerek hukuk ve adalet mücadelesine destek verecek. Bekliyorum seni Berkay...” şeklinde yanıt verdi.

Kara ailesini Baro’ya davet eden Altan Akpınar, burada düzenlediği sembolik bir törenle Berkay’ın avukatlık hayâlini gerçeğe dönüştürdü.

Baro Başkanı Akpınar, avukat cübbesi giydirdiği Berkay Yusuf’a ayrıca çeşitli hediyeler verdi.

Törende son derece mutlu olduğu gözlenen Berkay Yusuf, Akpınar’a teşekkür ederken, baba Muzaffer Kara da “Berkayımız bizim her şeyimiz. Altan Bey, Berkayımızın yüzünü güldürdünüz, Rabbim de sizin yüzünüzü güldürsün.” dedi.

Muzaffer Kara ayrıca sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, “Bizlere bu mutluluğu yaşatan Çorum Barosu Başkanı Sayın Av. Altan Akpınar Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Berkay Yusuf Kara bu mutluluğu bir ömür boyunca taşıyacak. Yüreğine sağlık Sayın Başkanım.” ifadelerine yer verdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim