İŞKUR’un engelli ve eski hükümlülere yönelik destekleri kapsamında işyeri kurma hayalini gerçekleştirmek isteyen % 46 engelli kadın girişimci Hülya Kalelioğlu tarafından işkura sunulan proje onaylanarak faaliyete geçti.

Çorum Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış sonrası Hülya Kalelioğlu şu açıklamalarda bulundu; “Bedensel engellerin hayalleri gerçekleştirmeye engel olmadığının bilinci ve inancıyla hayallerimin peşinden gittim ve bu yolculuğumda proje desteği ile İŞKUR, manevi desteğiyle de yol arkadaşım değerli eşim Gökhan Kalelioğlu'nun desteğiyle hayallerimi gerçekleştirdim, desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Hülya'm Home hem bir kadın girişimi hem de engel tanımayan bir girişim olması dolayısıyla Çorum'umuzda ilk ve tek girişim örneği. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü geride bıraktığımız bu günlerde engelli bireylerin istedikten sonra aşamayacağı engel olmadığının, destek olunduktan sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığının örneği olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederim.”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim