Başhekim, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli sağılık hizmeti sunmayı ilke edindiklerini hatırlatarak, çok önemli branşlardan biri olan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü’nü, Doç.Dr. Tümer Güven’le güçlendirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Çorum Özel Hastanesi’nin büyümesini sürdürdüğünü, geniş uzman hekim kadrosuyla hizmet kalitesini de sürekli yükselttiğini ifade eden Başhekim Dr. Bilgili, “Halkımıza hizmette sınır tanımıyoruz” dedi.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Tümer Güven, 1973 Osmaniye Kadirli doğumlu. İlk öğrenimini Kadirli’de, orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

İhtisasını 2002-2007 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Doç.Dr. Güven, Elazığ, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma, Karadeniz Ereğli Anadolu hastanelerinde görev yaptı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçent oldu.

Alanında referans bir isim olan Doç.Dr. Tümer Güven, akut ve kronik hepatitler, ishaller ve besin zehirlenmeleri, grip, tüm vücut enfeksiyonları, AIDS, erişkin aşılamaları, Kırım-Kongo kanamalı ateşi gibi hastalıklar konusunda geniş deneyime ve birikime sahip bulunuyor. Ayrıca 140 bilimsel yayını var. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim