Derneğin önceki akşam İkinci Bahar Restoran’da gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu’nda Ahmet Burak Boyraz, başkanlık görevini Emre Çıtak’a bıraktı.

Genel Kurul’da ilk olarak söz alan Genç MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Burak Boyraz, 2017 yılında göreve getirildiğini anımsatarak, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, makamların geçici olduğu bilinciyle görevimizi yaptık ve bu bilinçle bayrağı devrediyoruz. Benden sonra bu görevi devralacak olan Emre Çıtak kardeşim ve yeni yönetim kurulu üyelerinin bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarına inanıyor, üstün başarılar diliyorum.” dedi.

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal da Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’ni 5 yıl önce kurduklarını anımsatarak, “Bu kurum özgül ağırlığı yüksek bir kurum. Hem ana kademesi hem de Genç MÜSİAD’ı ile yaşamalı ve yaşatılmalıdır. Burada harcanan emek de para da karşılığını zamanla bulacaktır. Bugün Genç MÜSİAD’ın 3. başkanını seçiyoruz. Ahmet Burak Boyraz ve ekibine teşekkür ederken, Emre Çıtak ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. MÜSİAD olarak desteğimiz Genç MÜSİAD’ın arkasında olacaktır.” diye konuştu.

Son olarak kürsüye gelen Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin yeni Başkanı Emre Çıtak ise Derneğe bugüne kadar emek veren eski yöneticilere teşekkür ederek, “Her bir dönemimiz birbirinden güzel çalışmalar ve faaliyetlerle dolu geçti. Yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Bizim için önemli olan şahsi ikbalimiz değil davamızın istikbalidirAmacımız Genç MÜSİAD’ın bayrağını daha yukarılara taşımak olacaktır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Emre Çıtak ve yönetim kurulundaki arkadaşları, Ahmet Burak Boyraz ve eski yönetim kurulu üyelerine birer tablo sunarak, teşekkür ettiler.

Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin Emre Çıtak başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde Baki Kartancı (Başkan Vekili), Kubilay Karaca (Başkan Yardımcısı), Fatih Yürüyen (Eğitim ve Projeler Birimi Başkanı), Melih Ürgen (Uluslararası İlişkiler ve Kurumsal İlişkiler Başkanı), Kemal Özdoğan (Dış İlişkiler, Tanıtım ve Medya Başkanı) ve Mehmet Alp Başnur (Üniversiteler ve Girişimcilik Birimi Başkanı) yer aldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim