Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün de katıldığı Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi “Empati Atölyesi” ve “Şiir Atölyesi” kapanış programında konuşan Okul Müdürü Mustafa Hekim, “Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile yürütülen projelerden “Empati Atölyesi” ve “Şiir Atölyesi” ile öğrencilerin okul içinde okul gibi çalıştıklarını ifade etti.

Öğrencilerin “Empati Atölyesi” kapsamında yazdıkları mektuplar ve hazırladıkları kısa film sunumu sonrasında “Şiir Atölyesi”ne katılan öğrenciler, şiir çalışmalarından örnekler seslendirdiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise konuşmasında ortaya çıkan bu güzel faaliyetleri birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığını, “Empati Atölyesi”nin özgün bir çalışma olduğunu, özellikle bu çağda insanların birbirini anlamaya çok ihtiyacı bulunduğunu kaydetti. Toplumun dezavantajlı kesimine karşı duyarlılık gerektiğini belirten Candan, öğrencilerin bu farkındalığın eğitimini almalarının önemli olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi Tasavvuf Musikisi Korosu konseri beğeniyle izlendi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim