Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Türkiye genelinde ve Çorum’da güzel işler başarıldığını ifade ederek, bu çalışmalardan onur duyduklarını dile getirdi. Akar, emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de açıklamasında; Cumhuriyetin yaşından daha uzun süre kutlama yapmanın her kuruma nasip olmayacağını belirterek, vatan ve millet için can vermenin ölümsüzlüğün anahtarı olduğunu belirtti. “Çorum’da ve Türkiye’de başarılı operasyonlar yapılıyorsa ve rahat içinde yaşıyorsak terör örgütlerinin planının olmadığından değil, bu planların daha plan aşamasındayken farkedilip önleniyor olmasından kaynaklandığını anlatan Gül, emniyetin hainlerin temizliği konusundaki çalışmalarını da önemsediklerini vurguladı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan da konuşmasında polislik mesleğinin zor olduğunu ancak halk arasında da itibar gördüğünü belirtti. Arslan daha nice kuruluş yıldönümlerini birlik ve beraberlik içinde kutlamayı ümit ettiğini dile getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile 2,5 yıldır çalıştıklarını ve kendisinden memnun olduklarını ifade etti. Önemli olanın dertli olan insanları görevlendirmek olduğunu söyleyen Ceylan, bu derdin; memleket, bayrak ve millet olduğunu ifade etti. Çorum’un huzurlu iller arasında olduğunu söyleyen Ceylan, tek devlet, tek bayrak, tek vatan için önce birlik beraberlik gerektiğini bunu da sağlayacaklarını ifade etti. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim