Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mutlu Yarınlar İçin El Ele" projesi kapsamında düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 13 ayrı faaliyetten oluşan "Mutlu Yarınlar İçin El Ele" projesinin 2016 yılındaki etkinlik kapanış toplantısı İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Adem Saçan ile İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun konuşmalarının ardından proje kapsamında düzenlenen satranç turnuvasının ödül töreni yapıldı. Vali Yardımcısı Adem Saçan tarafından liseler arasındaki turnuvada birinci olan Sefa Göbel'e bisiklet, ikinci olan Melih Tokan'a tablet bilgisayar, üçüncü olan İbrahim Can Çınar'a da kol saati hediye edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu tarafından ortaokullar arasındaki turnuvada birinci olan Emre Lekealmaz'a bisiklet, ikinci olan Mustafa Alper Özdilli'ye tablet bilgisayar, üçüncü olan Yusuf Üveyik'e de kol saati hediye edildi.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından da ilkokullar arasındaki turnuvada birinci olan Erdem Özkıdık'a bisiklet, ikinci olan Ebrar Kaan Açıkgöz'e tablet bilgisayar, üçüncü olan Yusuf Kır'a da kol saati hediye edildi.

Törende ortaokullar arası kitap okuma yarışmasında dereceye giren Sultan Uyar'a bisiklet, Zeynep Ceren'e tablet bilgisayar, üçüncü olan Kadir Yağlı'ya da kol saati hediye edildi. Programın ardından kokteyl verildi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim