Ziyarette, emniyet mensuplarının verdikleri hizmetin tamamen vatandaşların güven ve huzuru için olduğunu dile getiren Saatcı, bazı kurum ve mesleklerin özünde özveri ve fedakarlık bulunduğunu ve bunun karşılığının maddi olarak verilmesinin mümkün olmadığını anlattı.
Memur-Sen olarak ülke sevdalısı olduklarını belirten Saatcı, Sendikacılığı ülkenin huzur ve güvenini kaçırmayacak, masum insanları sıkıntıya sokmayacak ilkeyle yapmaya çalıştıklarını, Çalışanların haklarını aramak, kazanım sağlamak için mücadele ederken ülke sevdasını da göz ardı etmediklerini söyledi.
Mücadele ve eylemlerle tüm kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için gayret gösterdiklerine dikkat çeken Ahmet Saatcı, Emniyet mensuplarının da sendikalara üye olabilmelerinin önünün açılmasını beklediklerini anlattı.
İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum örgütlerinin demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu dile getirdi. Vatandaşların mağdur edilmemelerinin her kesimin asgari müştereği olması gerektiğini ifade eden Saatcı, Memur-Sen’in bu hassasiyetlere sahip sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu düşündüğünü ve halkın huzuru için yapacakları hizmetlerde desteklerini beklediğini vurguladı.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim