Yıl içerisinde iki taksitle ödenen Emlak Vergilerinin ilk taksitlerinin ödeme döneminin (Mart, Nisan, Mayıs) ayı olduğunu söyleyen Yabacıoğlu, ikinci taksitlerin ise Kasım ayı içerisinde ödenmesi gerektiğini hatırlattı.
Emlak vergisi ödemelerinin 2. taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Emlak vergisi ödemelerinde vatandaşlarımızın zorluk çekmemesi için, 16 Kasım 2015 tarihinden itibaren, Kasım ayı sonuna kadar hafta içerisinde, öğle arasında ve cumartesi günü saat 09.00 – 14.00 arasında veznelerimiz ve tahakkuk servisimiz açık olacak. Bununla birlikte vatandaşlarımız, emlak vergisi ödemelerini Halk Bankası, TEB, Deniz Bank ve e- belediye sisteminden online olarak yapabilirler.” dedi.
Yabacıoğlu, mücavir alan sınırları içerisinde mülkü bulunan vatandaşlarımızdan 2 taksit halinde tahsil edilen emlak vergilerinin, hemşerilerimiz tarafından son ödeme tarihine bırakılmadan ödenmesi veznelerde yaşanacak yoğunluğun önüne geçecek. Ayrıca Emlak Vergisi'nin yatırılması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize yapılan ve yapılacak olan güzel hizmetlere katkı sunmakta ve Çorum'umuzun daha da güzelleşmesine destek vermekteler. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde, açıklamada bulundu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim