PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen okul çantası, çocuk dergisi, boya kalemi seti, boyama kitabı, bilgi çağına notlar kitabı ve çeşitli oyuncaklar, Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık tarafından miniklere dağıtıldı.

Hediyeleri alan öğrencilerin son derece mutlu oldukları gözlenirken, Okul Müdürü Zafer Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum il merkezine uzak olmamıza karşın bizleri hatırlayan ve öğrencilerimizi sevindiren Başmüdür Ziya Başıaçık’ın şahsında tüm PTT camiasına teşekkür ederim.” dedi.

Çorum PTT Başmüdürü Başıaçık ise “PTT Genel Müdürlüğü olarak yarının büyükleri öğrencilerimizin eğitim hayatına bir nebze olsun katkı sağladıysak ne mutlu bize. Miniklerin yüzlerindeki gülümseme, tüm hizmetlerin üzerinde.” diye konuştu.

Bundan sonra da daha önce olduğu gibi PTT ailesi olarak ilköğretim öğrencilerine zaman zaman sürprizler yapacaklarını kaydeden Ziya Başıaçık, “Geçen sene Tanrıvermiş ve Çitli köylerimizin okullarına ziyaretler yaparak çeşitli hediyeler vermiştik. Bu sene ise Emirbağ’a geldik. Çorum PTT Başmüdürlüğü olarak genel müdürlüğümüzün desteğiyle bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim