Sami Çam’ın dünkü ziyaretinde Türk Büro-Sen Çorum Şubesi ile Emekliler Derneği’nin bazı yöneticileri de hazır bulundular.

Türk Büro-Sen Şube Başkanı Çam, Emekliler Derneği’nin Hıdır Kınıklı başkanlığında ivme kazandığını belirterek, “Biz, gerek ülkemizdeki gerekse Çorum’daki tüm insanlarımızın refah içerisinde yaşamasını arzuluyoruz. Emeklisi de bizim insanımız, çalışanı da bizim insanımız. Sizlerin de Dernek olarak emekliler için üstün gayretlerinizi görüyoruz. Sizler yarın eserlerinizle var olacaksınız.” dedi.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Sami Çam, “Bu süreçte tüm sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düşüyor. Birlik ve beraberliğimizin korunması adına tüm kurum ve kuruluşlarımızın ortak hareket etmesi gerekiyor. Biz Çorum’u, Türkiye’nin bir aynası olarak nitelendiriyoruz. O nedenle yarın (bugün 15:30’daki) düzenlenecek Terörü Tel’in ve Millî Birlik Yürüyüşü’ne herkesin katılımını bekliyoruz.” diye konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sami Çam ver beraberindekilere teşekkür etti.

Hıdır Kınıklı ayrıca Çorum’da emekliler için yapımı plânlanan konut projesinde önemli mesafeler kat edildiğini ve sona yaklaşıldığını belirterek, “Konut projemizin hayata geçirilmesinde büyük katkılar sağlayan başta Sayın Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve TOKİ Daire Başkanı hemşehrimiz Ayhan Karaca olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim