Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri ile görüşen Ceylan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum'a yaptırılacak olan konutlara ilişkin bilgi verdi.
Son derece sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette emeklilerle sohbet eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emeklilere yönelik yapılacak TOKİ konutlarını anlattı.
Ziyarette konuşan Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, Milletvekili Ceylan’ın her zaman emeklilere sahip çıktığını ve bütün vaatlerini yerine getirdiğini belirterek ziyaretin de kendilerini onurlandırdığını bildirdi. Dernek olarak 10 bini aşkın üyeleri olduğunu ve 7 binin üzerinde üyenin konut talebi bulunduğunu dile getiren Kınıklı bu konuda da destek istediklerini kaydetti.
Çorum Milletvekili Ceylan ise, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca ile görüştüğünü söyleyerek emeklilerin konut ihtiyaçlarına cevap verebilecek yatırımların yapılacağını kaydetti. AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan; “Sizlerin dertleri ile ilgilenmek bizim asli görevimiz. Hemşerilerimin sevinç ve üzüntüsünü birlikte paylaşıyoruz. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Emeklilere yönelik birtakım çalışmalar yaparak konut ihtiyaçlarını karşılayacağız. İlk etapta Alaca'da yapılan 35 konutu emekliler için ayırdık. Çorum'da da yer tespiti aşamasındayız. 2 alternatif var bunları değerlendireceğiz. Talebe göre temel atacağız. Emeklilerimiz ev sahibi olacaklar” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim