Emekliler Derneği Çorum Şubesi’nin Çorum Özel Hastanesi’nin sponsorluğunda organize ettiği “İkinci Baharda Bahar Konseri” geçtiğimiz günlerde Afra Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Geceye AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, MHP Belediye Başkan adayı Kenan Şahin, CHP İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, Dernekler İl Müdürü Mustafa Bayrak, AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Çorum Özel Hastanesi İşletme Müdürü Türker Cengiz, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, İnsan Kaynakları Müdürü Kerim Kumral, Muhasebe ve Finans Müdürü Mahir Ekici başka olmak üzere çok sayıda davetli ile birlikte emekliler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı’nın selamlama konuşmasından sonra AK Parti İl Başkanı Ahlatcı konuşarak emeklilere iktidarları döneminde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ahlatcı “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Devletimiz ilimizde sizlere 750 konut yapmaktadır. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Geceye katılan emekliler ve aileleri plaket töreninin ardından Halil Bayrak’ın organize ettiği konserde gönüllerince eğlendiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim